Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Stavební úpravy objektu č. p. 148, Ústí nad Orlicí - Hylváty
Odesílatel Jiří Roušavý
Organizace odesílatele Město Ústí nad Orlicí [IČO: 00279676]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.05.2019 11:45:13
Předmět Odpověď na žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
na základě žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace od jednoho z uchazečů tímto zveřejňujeme odpověď na jeho uvedené dotazy ohledně položek výkazu výměr “S02 Kůlny, úprava dvora“:

Dotaz 1:
Pol.č. 31 „Dodávka a montáž přístřešku na popelnice“ – 1 soubor:
- v ZD chybí specifikace tohoto přístřešku na popelnice (rozměry, materiál, atd.)
Odpověď:
Žádáme ocenit třístrannou klecovou žárově zinkovanou zastřešenou konstrukcí pro umístění 1ks standardizovaného kontejneru na komunální odpad (obdobné dodávky např. od firem Hobbytec nebo KSP)


Dotaz 2:
Pol.č. 32 „Dodávka klepáče na koberce“ – 1 soubor:
- v ZD chybí specifikace tohoto klepače na koberce (rozměry, materiál, atd.)
Odpověď:
Žádáme ocenit ocelovou konstrukci bidla na klepání koberců o délce 5m a výšce 2m se spodním ztužením, oboustranně zabetonovanou do volného terénu dvora. Jedná se standardně o speciální zámečnický výrobek.


Dotaz 3:
díl.62 Úpravy povrchů vnější:
- ve VV je pouze položka "622 41-1132.R00 Barvení vnějších stěn vápenné - Paulín, nad sl. 3". Položku pro vnější omítku nového zdiva z cihel HELUZ jsem ve výkazu nenašel
Odpověď:
Žádáme uchazeče o ocenění veškerých položek výkazů výměr tak, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Zjištěné nedostatky a případné množstevní rozdíly uvedené ve výkazu výměr budou dále řešeny při samotné realizaci stavby a budou účtovány dle odsouhlasené skutečnosti na základě podaných nabídkových jednotkových cen, případně cen obvyklých.


Dotaz 4:
Pol.č. 28 „dodávka sklepních příček“
- v ZD není specifikována podoba sklepních příček – viz „dřevěná stěna, tl. 10 cm“
Odpověď:
Žádáme ocenit 5ks dřevěných příček o rozměrech dle PD (302 x 220cm) s obvodovou a vnitřní konstrukcí z trámků cca 60/60mm a oboustranným dřevěným opláštěním z lehkých OSB desek nebo obdobného truhlářského obložení. Příčky budou přimontovány pomocí zinkových spojovacích prvků (L profilů) do obvodových stěn.

S pozdravem.
Jiří Roušavý